Welkom bij de Protestantse Gemeente van Marrum-Westernijtsjerk Welkom bij de Protestantse Gemeente van Marrum-Westernijtsjerk

Kom binnen.
Vertel je verhaal.
Warm je aan het vuur dat in ons brandt.
Koester je in onze aandacht.
Want we laten niemand in de kou staan.
Niemand die een dichte deur mag treffen.
Stap over de drempel.
Kom in het licht en voel je thuis ……………
………….thuis voelen in de Godehardus.

De Godeharduskerk is een plek voor iedereen. Voel je welkom in de kerk, bij de GemeenteGroeiGroepen, Gebedsuur, Cantorij, Jongerengespreksgroep en ontmoetingen voor alle generaties. Kerk zijn we niet alleen op zondag, maar alle dagen van de week. Op zondagmorgen en bij andere vieringen staan de deuren van de kerk voor u open.

Dit is de Protestantse Gemeente van Marrum-Westernijtsjerk. Het kerkgebouw van onze gemeente is de Godeharduskerk, Hegebuorren 17. De Rank is de huiskamer, Ringweg 22.

De vieringen zijn te volgen via kerkomroep, kerktelefoon en YouTube (PKN Marrum). In de zomermaanden juli en augustus zijn er geen YouTube-uitzendingen.
Ook is de Godeharduskerk-app beschikbaar voor mobiele telefoon, tablet en een webversie.

 
Vacature predikant(e)

Vacature predikant(e)
Vacature predikant Marrum-Westernijtsjerk
 
Bereikbaarheid kerk

Bereikbaarheid kerk
De kerk is momenteel via de Hegebuorren niet bereikbaar. U kunt gebruik maken van de opgang bij Langesteech/ Ringweg (ter hoogte van nummer 8). Parkeren is mogelijk op de Ringweg. 
 
Geen YouTube-uitzending in de zomer Geen YouTube-uitzending in de zomer
In de zomerperiode zijn er geen YouTube uitzendingen. De diensten in juli en augustus zijn wel beluisteren via kerkomroep.nl. En uiteraard van harte welkom in de kerk!
 
Tsjerkepaad 2024

Tsjerkepaad 2024
Kerk als plaats van ontmoeting
Van harte welkom op Tsjerkepaad in Marrum. De start van Tsjerkepaad is op zaterdagmiddag 6 juli 13.30-17.00 uur. De Godeharduskerk is open op 6, 20 juli, 3, 17, 31 augustus en 14 september. De koffie&thee staat voor u klaar. 
lees meer »
 
Doopjurken tentoonstelling

Doopjurken tentoonstelling
Vanaf zaterdag 6 juli is er een tijdelijke tentoonstelling over de doop in de kerk. Bezoek deze tentoonstelling met ruim 40 doopjurken tijdens Tsjerkepaad 2024. We organiseren deze tentoonstelling samen met het kerkje van Westernijtsjerk. 
lees meer »
 
Geven aan de kerk?

QR code voor de collecten
Geven aan de kerk?
lees meer »
 
Godeharduskerk-app

Godeharduskerk-app

Onze kerk app is gebouwd door Donkey Mobile uit Bodegraven


lees meer »