Vakantiebijbelclub 2021

Vakantiebijbelclub 2021
Woensdag 18 augustus hebben we vakantiebijbelclub gehad! Een groot succes, heel veel kinderen (36!) die enthousiast en nieuwsgierig waren naar deze ochtend en heel veel enthousiaste helpers! De ochtend stond in het teken van: ‘Echt waar?? Niet zien, toch geloven!’. 

 Dominee Marije heeft een mooi verhaal verteld aan de kinderen. Het verhaal ging deze ochtend over Thomas. De naam van Thomas was eerst onduidelijk. Met een kaars werd de naam op de brief ontcijferd. 

Na de pauze gingen de kinderen in groepen door het dorp voor de speurtocht. Op 5 routepunten werden spelletjes gedaan: het geheugen testen bij de memory, liedjes raden, ouderwets koek of wortel happen, voelen in de voeldozen of zo behendig mogelijk onder elkaar doorkruipen. 5 enthousiaste gemeenteleden hebben ervoor gezorgd dat deze speurtocht een succes werd.

Bij terugkomst in de Rank bleek er wel een heel vreemd persoon aanwezig te zijn. Wie is dit? Er werden heel veel goede vragen gesteld. Uiteindelijk bleek de persoon niemand minder te zijn dan juf Janneke! Dit was natuurlijk een hele grote verrassing, zelfs haar tantezeggers hadden haar niet herkend! 

Als afsluiter kregen de kinderen nog patatjes en drinken. Voor het slotgebed mochten de kinderen punten inbrengen. Het was een hele mooie, gezellige en gezegende ochtend. De organisatie, helpers en vooral de kinderen hebben enorm genoten in deze laatste week voordat de scholen weer beginnen! 
terug