Actueel Actueel

Corona-besluiten

-Kerkdiensten met maximaal 50-55 mensen
-Groepswerk en jongerengespreksgroep weer mogelijk; De Rank is hiervoor ook beschikbaar
-Pastoraal Team en bezoekjes; voorzichtigheid in thuissituaties

Kerkbrief
Gemeenteleden en andere belangstellenden kunnen de kerkbrief en liturgie ook wekelijks per mail ontvangen. Zo kunnen wij u persoonlijk informeren over nieuws uit eigen gemeente. U kunt hiervoor contact opnemen met Tineke Hofstra.

Vrijwilligersavond 2020
Op vrijdag 31 januari was de vrijwilligersavond van de kerk. Alle mensen die zich op wat voor manier dan ook, inzetten voor de kerk, waren van harte uitgenodigd. We zijn verheugd met zo’n grote groep mensen die zich inzetten in het helpen en omzien naar elkaar, met een kaartje, bloemetje of goed gesprek. Maar ook in commissies, de schoonmaak, het maken van kerkblad of kerkbrief, financieel beheer, taxidienst, het organiseren van bijeenkomsten en gespreksgroepen, muzikaal, liturgisch etc. Teveel om op te noemen.

Vrijwilligers maken het verschil
Het werd een hele gezellige avond met zo’n 55 aanwezigen in De Rank. Alle aanwezigen, en ook de vrijwilligers die er deze avond niet bij waren. Dank! De foto’s staan in het fotoalbum.

De kerkenraad