zondag 10 maart - Voorjaarszendingsweek zondag 10 maart - Voorjaarszendingsweek
Zondag 10 maart is de  collecte  voor de
voorjaarszendingsweek van Kerk in Actie

. . . en wel voor:
“Een nieuw begin voor de kerk op Cuba”

Kerk zijn in woord en daad
Jarenlang leidden Cubaanse kerken onder het communisme een sluimerend bestaan. Nu
het communistische systeem in z'n voegen kraakt, zoekt de bevolking naar houvast: kerken
groeien. Door de verslechterende economie neemt ook de armoede toe. Om als kerk beter
voorbereid te zijn op een groeiende (diaconale) taak is er veel behoefte aan kennis over de
Bijbel, theologie en diaconaat. De kerk wil er zijn voor ouderen die het niet breed hebben,
zieken en kinderen met een problematische thuissituatie.
Kerk in Actie ondersteunt kerken, predikanten en vrijwilligers in Cuba met theologisch
onderwijs en helpt kerken diaconale activiteiten op te zetten.
Met de opbrengst van deze Voorjaarszendingcollecte steunt Kerk in Actie zendingsprojecten
zoals de kerken op Cuba, zodat zij in woord en daad kunnen getuigen.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2019: zondag 17 februari, zondag 7 april, zondag 14 juli en zondag 27 oktober.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van de PG. Marrum/Westernijtsjerk kan alleen geschieden door het zenden van een brief aan de kerkenraad met daarin de uitdrukkelijke verklaring, cq. reden van uitschrijving.
Hierop zal via het kerkelijk bureau de uitschrijvingsprocedure worden gestart.