TENTDIENST zondag 16 juni - 19.00 uur TENTDIENST zondag 16 juni - 19.00 uur

met als thema:

"GERESERVEERD"

De tent is open vanaf 18.30
                                                            koffie, thee en frisdrank staan klaar.
                                                       In de tent zijn een aantal “info-tafels” ingericht.

de collecte tijdens de dienst is voor

. . . ‘Jannie in Mission’ . . .
                                                                 zendingswerk in Zambia

en bij de uitgang voor de onkosten.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2019: zondag 17 februari, zondag 7 april, zondag 14 juli en zondag 27 oktober.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van de PG. Marrum/Westernijtsjerk kan alleen geschieden door het zenden van een brief aan de kerkenraad met daarin de uitdrukkelijke verklaring, cq. reden van uitschrijving.
Hierop zal via het kerkelijk bureau de uitschrijvingsprocedure worden gestart.