TENTDIENST - 17 juni - 19.00 uur TENTDIENST - 17 juni - 19.00 uur

met medewerking van

Gospelkoor
The Young Christian Singers

De tent is open vanaf 18.30, koffie, thee en frisdrank staan klaar.

De collecte tijdens de dienst is t.b.v. de stichting Zendingsvrienden voor het project:
“Give Hope and Bring Life” van Boukje Fokkema uit Sneek
Sinds 2004 zet zij zich in voor kinderen in nood in Rusland. Het is haar verlangen om Jezus Christus bekend te maken onder deze kwetsbare groep kinderen. Naast het brengen van een boodschap van hoop is het haar verlangen om deze kinderen de zorg, hulp en ondersteuning te geven die zij nodig hebben.

De collecte bij de uitgang is voor de onkosten.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2019: zondag 17 februari, zondag 7 april, zondag 14 juli en zondag 27 oktober.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van de PG. Marrum/Westernijtsjerk kan alleen geschieden door het zenden van een brief aan de kerkenraad met daarin de uitdrukkelijke verklaring, cq. reden van uitschrijving.
Hierop zal via het kerkelijk bureau de uitschrijvingsprocedure worden gestart.