do 7 maart 2019

de Rank
Tijdstip:

KOFFIEOCHTEND    7maart  a.s.
Met elkaar een kopje koffie drinken met wat lekkers.
Het is elke keer weer mooi om een moment samen te zijn en de ander te ontmoeten.
Even bijkletsen of juist een luisterend oor bieden.
Het kan allemaal tijdens de koffieochtend.
Het is ontmoeten zonder moeten
Elkaar zien en horen geeft verbondenheid
Donderdag 7 maart  staat om 9.30 uur de koffie weer klaar in de Rank en is iedereen welkom.
Wij hopen weer op een mooie ochtend.

Wilt u worden opgehaald??
Belt u gerust met
Marijke Korenblik, Kopkewier 18         411579
Annie Hoekstra,     Ringweg 27b           412377
Namens de activiteitencommissie v.d. diaconie

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2019: zondag 17 februari, zondag 7 april, zondag 14 juli en zondag 27 oktober.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van de PG. Marrum/Westernijtsjerk kan alleen geschieden door het zenden van een brief aan de kerkenraad met daarin de uitdrukkelijke verklaring, cq. reden van uitschrijving.
Hierop zal via het kerkelijk bureau de uitschrijvingsprocedure worden gestart.