Bestemming zendingsbusjes oktober, november 2019

Bestemming zendingsbusje
oktober en november 2019
“Stichting Trijntje Beimers”

Sinds 2004 is de Stichting Trijntje Beimers nauw betrokken bij het werk op de missieposten in Kilangala en Kantembo.

Het zendingswerk in Kilangala en Kantembo kent verschillende onderdelen.

Kilangala:
Gezondheidszorg, Kinderhuis , Vaktrainingscentrum, EvangelisatiewerkLandbouwBasisschool

Kantembo, veel kleiner en dus minder faciliteiten:
KinderhuisEvangelisatie, Landbouw

In de 53 jaar dat Trijntje Beimers in Tanzania was heeft ze in alle uithoeken van het land het evangelie gebracht. Toen was voor haar het werk waar ze zo van hield en waar ze zo gedreven mee bezig was, klaar. Daar past het stopwoord bij dat ze vaak gebruikte: Kabisa! (zeker waar!).

Haar werk wordt nu voortgezet door de Stichting Trijntje Beimers (STB) en het Zeister Zendingsgenootschap (ZZg), die zich samen in zetten voor de ontwikkeling van de missieposten, met als einddoel een zo groot mogelijke financiële onafhankelijkheid.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2019: zondag 17 februari, zondag 7 april, zondag 14 juli en zondag 27 oktober.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van de PG. Marrum/Westernijtsjerk kan alleen geschieden door het zenden van een brief aan de kerkenraad met daarin de uitdrukkelijke verklaring, cq. reden van uitschrijving.
Hierop zal via het kerkelijk bureau de uitschrijvingsprocedure worden gestart.