Bestemming zendingsbusjes maart en april 2019 Bestemming zendingsbusjes maart en april 2019
"COMPASSION"

Compassion wil gehoor geven aan Gods opdracht om op te komen voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden.
Deze kinderen leven in armoede en dat heeft veel gevolgen voor hen: geestelijk, fysiek, economisch en sociaal/emotioneel.
Compassion wil hen een leven in vrijheid bieden, zodat ook deze kinderen echt kind kunnen zijn om vervolgens op te groeien tot volwassen mensen. Christenen die verantwoordelijkheid dragen in hun omgeving en verschil maken.

Alle Compassion-projecten worden door lokale kerken uitgevoerd. We helpen kerken in gebieden waar armoede heerst uit te reiken naar de meest kwetsbare mensen in hun gemeenschappen en zo de liefde van Jezus te laten zien.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2019: zondag 17 februari, zondag 7 april, zondag 14 juli en zondag 27 oktober.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van de PG. Marrum/Westernijtsjerk kan alleen geschieden door het zenden van een brief aan de kerkenraad met daarin de uitdrukkelijke verklaring, cq. reden van uitschrijving.
Hierop zal via het kerkelijk bureau de uitschrijvingsprocedure worden gestart.