Bestemming Zendingsbusjes december 2018

CAMPAGNE KERK in ACTIE

"geef licht aan kinderen in de knel"

Kerst is het feest van licht.
           Jezus werd geboren om Gods licht zichtbaar te maken voor iedereen.
                   In deze tijd delen we licht met elkaar.
                             We geven het door aan kwetsbare kinderen voor wie het leven
                                                                                                                        vaak donker is.
“Zij verlangen naar een uitgestoken hand, een warm hart en een sterke schouder” Wilt u een licht voor hen zijn?
Met uw steun bieden we via lokale kerken drinkwater, een warme maaltijd en onderwijs aan de straatkinderen in Zuid-Afrika, de werkende kinderen in Colombia, de weeskinderen in Oekraine, de oorlogskinderen in Myanmar en vluchtelingenkinderen in Syrië, Libanon en Jordanië.

De bediening van de Heilige Doop kan worden aangevraagd bij de predikant of wijkouderling. Doopdata 2019: zondag 17 februari, zondag 7 april, zondag 14 juli en zondag 27 oktober.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap van de PG. Marrum/Westernijtsjerk kan alleen geschieden door het zenden van een brief aan de kerkenraad met daarin de uitdrukkelijke verklaring, cq. reden van uitschrijving.
Hierop zal via het kerkelijk bureau de uitschrijvingsprocedure worden gestart.