Actueel Actueel

Corona-besluiten

Door de Corona-maatregelen zijn tot 1 juni 2020 alle samenkomsten verboden. Dit betekent dat alle (reguliere) kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten tot 1 juni zijn geannuleerd. Ook Hemelvaart en Pinksteren kunnen niet samen in de kerk worden gevierd.

Kerkbrief
Gemeenteleden ontvangen de komende periode tweewekelijks een kerkbrief. Hiermee willen we u persoonlijk informeren over nieuws uit eigen gemeente. Het kerkblad vervalt hiermee in deze periode.

Vrijwilligersavond 2020

Op vrijdag 31 januari was de vrijwilligersavond van de kerk. Alle mensen die zich op wat voor manier dan ook, inzetten voor de kerk, waren van harte uitgenodigd. We zijn verheugd met zo’n grote groep mensen die zich inzetten in het helpen en omzien naar elkaar, met een kaartje, bloemetje of goed gesprek. Maar ook in commissies, de schoonmaak, het maken van kerkblad of kerkbrief, financieel beheer, taxidienst, het organiseren van bijeenkomsten en gespreksgroepen, muzikaal, liturgisch etc. Teveel om op te noemen.

Vrijwilligers maken het verschil
Het werd een hele gezellige avond met zo’n 55 aanwezigen in De Rank. Alle aanwezigen, en ook de vrijwilligers die er deze avond niet bij waren. Dank! De foto’s staan in het fotoalbum.

De kerkenraad